KÜTAHYA / TAVŞANLI - Beyköy Ortaokulu

Nis

Öğrenciler arası heyecan dolu bir turnuva daha başlıyor. Masa tenisinde kendine güvenen , eğlenmekten keyif alan öğrencilerimizi bekliyoruz.

Son başvuru tarihi 30 Nisan.

Turnuva başlangıç tarihi 2 Mayıs.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlik havasında kutlandı. Dans gösterileri, mani atışmaları, yarışmalar sayesinde öğrencilerimiz , öğretmenlerimiz ve velilerimiz eğlence dolu anlar yaşadı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

Beyköy Şehit Hasan Büber Ortaokulu öğrencilerive öğretmenlerinin katılımıyla şenlik tadında bir iftar geçirdik.

Mrt

Vatan Sevgisi : toprağına, havasına, suyuna, krduna , kuşuna teşekkür duygusudur.

Vatan sevgisini en iyi vatanı için canını verenleri andıkça bilebiliriz. Biz de bu kapsamda okulumuza adı verilen Şehit Hasan BÜBER'in kabrini ziyaret ettik, Çanakkale Şehitlerimizi minnetle andık ve öğrencilerimize broşürler dağıttık.

Mrt

Uluslararası projemiz Happy Chıld On Fairy Tale Journey ( Masal Yolculuğunda Mutlu Çocuklar) ile çocuklarımızın gelişiminde önemli bir yeri olan masallarımızla . masal kahramanlarıyla muhteşem bir yolculuğa çıktık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda tören düzenlendi. Töreni hazırlayan Metin YANIK öğretmenimize, emeği geçen öğrencilerimize ve  Çanakkale Türküsü'nü söyleyen öğrencilerimize sazı ile eşlik eden Okul Müdürü Kadir KORKMAZ'a teşekkür ederiz.

Şbt

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimizden Ahmet Dursun ÖZÜRK Kulami alanında ilçe 2. , Ahmet ÜNALDI ise Küre alanında ilçe 2. olmuşlardır.

Ara

Öğrencilerimiz değerler eğitimi danışman öğretmenleri rehberliğinde camii ve kabir ziyaretinde bulundular.

Ara

Ekm

Okulumuz öğretmenleri ilçemiz sınırlarında bulunan höyük alanını ziyaret ederek kazı başkanı Prof Dr. Erkan Fidan’dan kazı çalışmaları ve höyük hakkında bilgi sahibi oldular.

Ekm